Burgerzin en Palmpasen 2022

Het is door corona lange tijd stil geweest bij stichting burgerzin Naarden, en helaas is het kort dag gebleken om de in Naarden Vesting bekende Palmpasenoptocht met aansluitend een poppenspel te organiseren. Maar een klein groepje vrijwilligers willen toch graag íets doen voor de kinderen van Naarden en zullen zij -in navolging van vorig jaar- op zaterdag 9 april vanaf 10:00 uur als paashazen de supermarkten aan de Mackaylaan, de Evert ten Bruijnstraat en aan de Amersfoortsestraatweg bezoeken. Tussen 11:00 uur en 12:30 uur zullen zij op de Markt in Naarden Vesting zijn., waar zij verstoppertje zullen spelen met de kinderen die dat willen. Uiteraard nemen zij paaseitjes mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.