Sint intocht 25 november

Zaterdag 25 november komt de Sint naar Naarden Vesting 🎊 Kom zoveel mogelijk op de fiets want de Vesting is tussen 16.00-20.00 uur afgesloten voor verkeer en je mag op veel plekken niet parkeren. De evenementenpas is niet geldig morgen.
In de straten op de route van de Sint mogen er op 25 november 2023 tussen 13.00 en 20.00 uur geen auto’s geparkeerd staan. Kijk voor alle info over parkeren, de regels en verkeersmaatregelen op https://gooisemeren.nl/sinterklaasintochten-2023/

De feestelijkheden beginnen om 16.30 uur en om 17.30 uur vaart de Sint de haven binnen. Daarna volgt hij een route door de Vesting:
Kooltjesbuurt, Amsterdamsestraatweg. Burgemeester Wesselingplein, Cattenhagestraat, Kloosterstraat, Oostwalstraat, Gansoordstraat, Turfpoortstraat, Westwalstraat, Cattenhagestraat. Marktstraat richting Grote Kerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.