Kerstmarkt

DSC07333

De werkgroep kerstmarkt

Om elk jaar de kerstmarkt mogelijk te maken zijn al ruim een paar maanden van te voren verschillende mensen druk met de organisatie hiervan.

Denk hierbij aan; de kraampjes, de marktkooplui, afspraken met de gemeente, afspraken met een boer voor de dieren in de stal, afspraken met de werkgroep licht en geluid en nog veel meer zaken.

Het opbouwen begint al op donderdag avond met de levende kerst stal, gaat door op de vrijdag, en op de dag zelf vanaf 7 uur om te zorgen dat de kerstmarkt om 12 uur klaar is om haar bezoekers te ontvangen.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het op of afbouwen? Ga naar de pagina ‘Burgerzin zoekt…’ en vul het contactformulier in of neem contact op via Facebook. Wij nemen dan contact met je op!

In 2021 zal stichting burgerzin Naarden de jaarlijkse kerstmarkt -in navolging van 2019- weer organiseren in de Grote Kerk! Uiteraard in afwachting van Corona…..
Ook dit jaar komen de leuke en gezellige kramen weer in de Grote Kerk te staan, en naast de levende kerststal en de Sing a Long zal ook de kerstoptocht door de Protestantse Gemeente Naarden er weer bij zijn.

Een hapje en een drankje op de kerstmarkt? Ook daar is aan gedacht op onze horeca plein!

Helaas!! Ook in 2021 kunnen wij niet anders dan de kerstmarkt annuleren!! Met de oplopende cijfers en de nu al geldende maatregelen is het onmogelijk om een leuke en gezellige kerstmarkt op een veilige manier te organiseren…..

Wil jij in 2022 op de kerstmarkt staan? Hou onze social media kanalen in de gaten, en lees alvast even onze algemene voorwaarden door!

algemene-voorwaarden-kerstmarkt-naarden-vesting.docx