Kerstmarkt

DSC07333

De werkgroep kerstmarkt

Om elk jaar de kerstmarkt mogelijk te maken zijn al ruim een paar maanden van te voren verschillende mensen druk met de organisatie hiervan.

Denk hierbij aan; de kraampjes, de marktkooplui, afspraken met de gemeente, afspraken met een boer voor de dieren in de stal, afspraken met de werkgroep licht en geluid en nog veel meer zaken.

Het opbouwen begint al op donderdag avond met de levende kerst stal, gaat door op de vrijdag, en op de dag zelf vanaf 7 uur om te zorgen dat de kerstmarkt om 12 uur klaar is om haar bezoekers te ontvangen.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het op of afbouwen? Ga naar de pagina ‘Burgerzin zoekt…’ en vul het contactformulier in of neem contact op via Facebook. Wij nemen dan contact met je op!

Op zaterdag 10 december 2022 zal stichting burgerzin Naarden de jaarlijkse kerstmarkt -in navolging van eerdere edities- weer organiseren op het Ruijsdaelplein van 12:00 tot 18:00 uur.

Ook dit jaar komen er leuke en gezellige kramen op het plein te staan, en naast een levende kerststal is er ook ruimte voor live muziek.

Een hapje en een drankje op de kerstmarkt? Ook daar is aan gedacht op ons horeca plein!

Wil jij in 2023 op de kerstmarkt staan? (Er is op dit moment nog geen datum bekend! Hou onze website en socials in de gaten!) We zullen eerst onze eerdere kraamhouders aanschrijven, en hanteren we een wachtlijst voor nieuwe kraamhouders.

Wil je ook op de wachtlijst? Vul onderstaand inschrijfformulier in en stuur het naar het daarin vermeld email adres retour, en lees alvast even onze algemene voorwaarden door!

kerstmarkt-inschrijfformulier-2022.docx

algemene-voorwaarden-kerstmarkt-naarden-vesting.docx